fbpx
* Vad händer efter jag anmält mig till kursen?
* Vilka förkunskaper behöver jag för kursen?
* Vilken typ av kamera och tillbehör behöver jag för att delta i kursen?
* Kan jag avsluta kursen när jag vill?
* Vad kostar kursen?
Vad händer efter jag anmält mig till kursen?

Efter din anmälan får du direkt den första lektionen skickad till din e-post. I denna lektion får du även en genomgång av kursens upplägg och vad de 28 olika lektionerna består av. Lektionen avslutas med övningsuppgifter där du skall ladda kameran och ut och fotografera!


Vilka förkunskaper behöver jag för kursen?

Våra kunder är både nybörjare och mer avancerade fotografer. Kursen startar från början för att ge alla en chans att hänga med, men även mer erfarna fotografer saknar ibland grundläggande kunskaper om fotografering. Vi försäkrar dig om att du kommer få många utvecklande utmaningar i kursen, oavsett dina tidigare kunskaper! Kursen passar även alla åldrar.


Vilken typ av kamera och tillbehör behöver jag för att delta i kursen?

Även fast vi har haft kunder som börjat fotokursen endast med kameran i sin mobiltelefon till hands, så tror vi att någon form av mer dedikerad utrustning är av fördel. 

Hur som helst skall du alltid börja kursen med den kamera och eventuell utrustning som du redan har, exempelvis en kompaktkamera fungerar alldeles utmärkt!

Det är alltid bättre att efterhand komma på vad du upplever dig själv sakna och behöva än att börja med att köpa all tänkbar utrustning och tillbehör (som dessutom bara verkar skrämmande och troligtvis hamnar i garderoben till slut).

Vilken kamera som helst fungerar, oavsett tillverkare eller ålder på kameran. Den behöver inte ens vara digital!


Kan jag avsluta kursen när jag vill?

Ja. Vår kurs har ingen som helst bindningstid, så det är fritt fram för dig att avsluta din kurs närhelst du önskar. 
Du avslutar enkelt din kurs genom vår kundportal.


Vad kostar kursen?

Varje lektion kostar 79kr. Vi skickar dig ett ny lektion var 14e dag. Priset på lektionerna kan ändras, men du betalar alltid samma pris som när du först anmälde dig till kursen. Det finns alltså ingen risk för en plötslig prishöjning!

Just nu får du prova den första lektionen för endast 29kr!
Copyright © 2020
Fotoskolan, CMK Creative AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram