fbpx

 Lär dig Fotografering med någon som kan! 

Fotoskolan är en distanskurs i fotografering, framtagen speciellt för dig som av någon anledning inte kan, vill eller har möjlighet att delta i en lärarledd utbildning på fasta datum och klockslag. Distanskurser är något vi är bra på. Vi är ett familjeföretag som arbetat med just detta sedan 1972 då vår första kurs i Pianospel lanserades.

Fotokurser har vi arbetat med sedan tidigt 1980-tal och har sedan dess hunnit utbilda tiotusentals entusiastiska nordbor som uppskattar att lära sig fotografering på ett bekvämt och roligt sätt –i sitt eget tempo.

Vår Fotokurs är i sitt original utarbetad av den erkände fotografen Rune Jonsson som under sina verksamma år bl.a. även höll i fotokurser på Sthlms Universitets Fotoskola och Konstfack.
Mycket har dock hänt på fotomarknaden sedan vi började, och vi arbetar idag dagligen med etablerade och välrenommerade fotografer för att utveckla kursen och säkerställa att du är nöjd. Även vi som jobbar på skolan brinner för foto och är aktiva fotografer. Du kan som kund alltid få extra tips och hjälp av oss!

Vår Fotokurs finns förutom i Skandinavien, även i Norge, England och i Nordamerika.

Välkommen till Fotoskolan!
Copyright © 2020
Fotoskolan, CMK Creative AB
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram